7 martie 2016

Masca Spider-Man din foaie cauciucata

Pustiul tau are petrecere de carnaval si nu stii ce masca sa-i pregatesti? Ii plac supereroii din desenele animate? Iti aratam cum sa realizezi o masca Spiderman foarte usor, in cativa pasi, cu doar cateva materiale.Iata de ce ai nevoie pentru a realiza masca:
- foaie cauciucata rosie, marimea A4
- creion
- foarfeca
- cutter
- banda adeziva / dublu adeziva
- marker permanent negru1. Deseneaza o forma ovala pe foaia cauciucata cu ajutorul unui creion, aceasta va fi fata. Traseaza si conturul ochilor.2. Decupeaza forma ovala cu ajutorul unei foarfeci, iar in decuparea ochilor te va ajuta un cutter de precizie. Foaia cauciucata este foarte usor de taiat.3. Decupeaza din marginile formei ovale bucati mici in forma de V. Cu cat taietura e mai adanca, cu atat masca va fi mai bombata.

4. Cu ajutorul unor bucati de banda adeziva uneste marginile spatiilor in forma de V, vei vedea cum masca incepe sa prinda forma.5. Cu un marker permanent negru traseaza un contur gros in jurul ochilor, si deseneaza panza de paianjen pe toata fata.6. Ataseaza o bucata de elastic negru, subtire, si masca este gata de petrecere!